Για το ζυμάρι χρειάστηκα
500 γραμ αλεύρι ,
ένα φακελάκι μαγιά ,
ένα φλυτζανακι ελαιόλαδο ,
μια φλυτζανα τσαγιού χλιαρό γάλα ,
λίγο αλάτι και χλιαρό νεράκι ..
Ολα αυτά τα έκανα μία ζύμη και την άφησα λίγο να ξεκουραστεί.
.
Για επάνω έβαλα
Σάλτσα την οποία έφτιαξα σε ένα μπολ έβαλα μία κουταλιά πελτέ λαδάκι λίγο νεράκι 2με 3 κουταλιές και λίγο αλάτι και βασιλικό ..ανακάτεψα και έστρωσα πάνω στο ζυμάρι που το άνοιξα μέσα στο ταψί και με τα δάχτυλα του έκανα πρώτα λακουβίτσες ..
.
Αμέσως μετά έβαλα από πάνω τυρί τριμένο τσένταρ-μπορείτε κ γκούντα σε όλη την επιφάνεια μετά φέτες γαλοπούλα μανιτάρια ψιλοκομμένα κονσέρβας αφού πρώτα τα ξέπλυνα μετά πάλι τυρί και από πάνω μπέικον λουριδίτσες φέτες ντομάτα πιπεριά πράσινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένες ..γενικά μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε και έχετε ..!!
Εψησα σε 180 βαθμούς !
Εκτέλεση φωτό συνταγή από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ...Συνταγή ζύμης από φίλη Palpira Aristou