Κοκκινιστό μοσχαράκι με κολοκυθάκια κ μελιτζάνες ...λουκούμι !!!
Κοκκινιστό μοσχαράκι με κολοκυθάκια κ μελιτζάνες ...και έγινε λουκούμι!
Το κρεατακι πρέπει να είναι πολύ στεγνό!
Το σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να πάρει χρώμα ρίχνοντας λίγο αλεύρι κατόπιν προσθέτουμε τα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα και όταν γυαλισουν θα προσθέτουμε 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες και 2 τριμμένα καροτα ώστε να γλυκανει το φαγητό!
Τρίβουμε 1 κσ πελτε ντομάτας στον πάτο της κατσαρόλας και ρίχνουμε χυμό ντομάτας περίπου 400γρ και λίγη ζάχαρη!
Αλατοπιπερωνουμε το φαγητό και αφηνουμε το κρέας να βρασει περιπου 30 λεπτά στην χυτρα!
Ανοίγουμε την χύτρα και προσθέτουμε τα μικρά κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες τσακωνικες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια!
Αφήνουμε να βράσουν οι μελιτζάνες και κολοκυθάκια χωρίς να κλείσουμε το καπάκι της χύτρας!
Το φαγητό μας είναι έτοιμο αφού δοκιμάσουμε αν θέλει αλάτι ή όχι!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Fotini Bahatouri ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ