ΜΌΛΙΣ βγήκε ΤΡΑΓΑΝΉ Και ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ Με φρέσκο κολοκύθι από τον κήπο μου !!!!
Ξύνω το κολοκύθι με ένα κουτάλι
Ρίχνω αλάτι
3 ποτήρια του νερού νερό
1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
200 γρ φέτα
Λάδι
Και αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός σφιχτός
.
Τρίβω και 100 γρ φέτα από πάνω ρίχνω βίταμ σε μπουκιτσες και λίγο λάδι.
Τα υλικά αυτά είναι για τό μεγάλο ταψί τής κουζίνας.
Ψήνω Αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ