Φτιάχνουμε ωραιότατα Παξιμαδάκια να έχουμε να μασουλάμε ...!!!!
1 κούπα χυμό πορτοκαλιού που μέσα θα βάλετε 1μιση κουταλάκι μπεκιν, ξύσμα από ένα πορτοκαλι, μισή κούπα ελαιόλαδο,
μισή κούπα ζάχαρη,
1 κουταλάκι κανέλα.
Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά κ ριχνουμε μια συσκευασία φαριναπ κ μια χουφτίτσα ακόμα. Χωρίζουμε τη ζύμη κ στη μια ριχνουμε 1 κουταλιά χυμό πορτοκαλιού κ 2 κουταλιές της σούπας κακάο κ ζυμώνουμε πάλι.
Παίρνω λίγο από τη λευκή ζύμη ανοίγω Ένα μικρό μακρόστενο φύλλο σαν φραντζόλα κ στη μέση μαζί κορδονάκι σπο τη ζύμη με το κακάο.
Την κλείνω τη βάζω στο ταψί κ χαρακωνω με το μαχαίρι σε παξιμαδακια έτσι ώστε μετά να τα κόψω εύκολα.
Ψήνω για αρχή στους 180 για 15 λεπτά περίπου κ μετά τα χωρίζω τα απλώνω στο ταψί κ ψήνω αλλά 10 λεπτά περίπου.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ρούλα Κοντού ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!