Φτιάχνουμε πρώτα το μείγμα για τον Κορμό το οποίο περιέχει τα εξής υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου θρυμματισμένα,
250 γρ μαλακό βιταμ,
100 γρ άχνη ζάχαρη,
1 φλυντζανακι του ελληνικού καφέ,κονιάκ,
6 κ.σ.κακαο,
125 γρ λιωμένη κουβερτουρα,
100 γρ καρύδια ψιλοκομμένα,
50 γρ φουντούκι η φυστίκι,
200 ml γάλα φρέσκο χλιαρό για να βουτάμε τα μπισκότα
Για επικάλυψη μπόλικη καρύδα!
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μπολ το βιταμ,το κακάο και την άχνη και τα δουλεύουμε!
Ρίχνουμε το κονιάκ!
Στην συνέχεια βουτάμε τα μπισκότα δευτερόλεπτα στο γάλα και τα σπάμε στο μείγμα!
Ρίχνουμε και τους ξηρούς καρπούς και την σοκολάτα!
Και στην συνέχεια τα ζυμωνουμε ολα μαζι πολύ καλά!
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το βάζουμε για λίγο κατάψυξη!
Τέλος το βγάζουμε από την κατάψυξη και παίρνοντας μίγμα φτιάχνουμε το γλυκάκι το οποίο στην συνέχεια το βουτάμε στην καρύδα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!