Ετοιμάζω τους κεφτέδες
750 γρ κιμάς μοσχαρίσιος,
2 κρεμμύδια τριμμένα,
2 φέτες ψωμί μουλιασμένο κ τριμμένο,
σκόρδο
αλάτι πιπέρι ρίγανη,
λίγο ούζο,
λάδι,
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Τα ζυμώνω βάζω στο ψυγείο.
Ετοιμάζω την σάλτσα με φρέσκιες ντομάτες κ λίγο πελτέ κ αφού έχω τηγανίσει τους κεφτέδες τους ρίχνω στη σάλτσα που βράζει.
Σοτάρω σε ένα μεγάλο τηγάνι το κριθαράκι, έτσι μένει σπυρωτό.
Σε ένα ταψί ρίχνω τους κεφτέδες προσθέτω νερό ζεστό κ ρίχνω κ το κριθαράκι ψήνω μέχρι να μελώσει♥️♥️
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη -ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !!!