Υλικά
1 κόκκινη φαρίνα 500 γραμ.
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1/2 κεσεδάκι ελαιόλαδο
350 γραμ. Φέτα
Τριμμένο τυρί ότι θέλετε λίγο
1 κρόκο αυγού για το άλειμμα.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει ρευστό να κολλάει λίγο στα χέρια.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια με το μείγμα τα πατάμε λίγο και τσ τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί τα αλείφουμε από πάνω με τον κρόκο αυγού να γυαλίσουν
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σημείωση
Η συγκεκριμένη συνταγή επιδέχεται πολλές παραλλαγές όπως αντί για τυρί φέτα να βάλουμε τριμμένο τυρί η ζαμπόν η μπέικον η ελιές και γενικά ότι τραβάει η όρεξη μας και νομίζουμε ότι ταιριάζει.Προσοχή αν τα τυριά είναι αλμυρά δεν βάζουμε αλάτι Αν τα θέλουμε πιο πικάντικα βάζουμε 1/2 πρέζα αλάτι.
1 κόκκινη φαρίνα 500 γραμ.
2 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1/2 κεσεδάκι ελαιόλαδο
350 γραμ. Φέτα
Τριμμένο τυρί ότι θέλετε λίγο
1 κρόκο αυγού για το άλειμμα.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει ρευστό να κολλάει λίγο στα χέρια.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια με το μείγμα τα πατάμε λίγο και τσ τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί τα αλείφουμε από πάνω με τον κρόκο αυγού να γυαλίσουν
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σημείωση
Η συγκεκριμένη συνταγή επιδέχεται πολλές παραλλαγές όπως αντί για τυρί φέτα να βάλουμε τριμμένο τυρί η ζαμπόν η μπέικον η ελιές και γενικά ότι τραβάει η όρεξη μας και νομίζουμε ότι ταιριάζει.Προσοχή αν τα τυριά είναι αλμυρά δεν βάζουμε αλάτι Αν τα θέλουμε πιο πικάντικα βάζουμε 1/2 πρέζα αλάτι.