Υλικά
1,5 πακετο μπισκοτα
2 κρεμες ζαχαροπλαστικης βανιλια
1 κουτι ζελε φραουλα εβαλα
γαλα
Οδηγίες
Πρώτα φτιάχνουμε το ζελέ και το βάζουμε στο ψυγείο.
Μετά φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικης όπως λένε οι οδηγίες.
Έπειτα βρέχουμε στο γάλα τα μπισκοτα (όχι πολύ απλώς τα βουτάμε) και κάνουμε σε ένα πυρέξ μια στρώση απο τα μπισκότα.
Ρίχνουμε απο πάνω την κρέμα ζαχαροπλαστικης βανίλια και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Όταν το ζελέ αρχίζει να πήζει (προσοχή όχι πολύ) τότε το στρώνουμε απο πάνω απο το γλυκό και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει εντελώς το ζελέ.
Αννα Μπουρτζα