Υλικά
2 ποτήρια καλαμποκέλαιο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτηράκι του κρασιού αλισίβα
1 ποτηράκι χυμό πορτοκαλιού
1 σφηνάκι τσικουδιά
1 κ.γ. Κανέλα
1 κ.γ. Γαρύφαλλο τριμμένο
3 κ.γ.μπεκιν
1 κ.γ σόδα
1 κιλό αλεύρι περίπου.
Σουσάμι για πασπάλισμα
Τι κάνουμε
Όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε
Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή.
Ψήνουμε στους 150 βαθμούς για μισή ώρα σε προθερμασμένο φούρνο .
Οι λιχουδιές της Εφης