Υλικά:
1 κ.γ μπεικιν
1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
2 αυγά
2 βανίλιες
3 φλιτζάνια αλεύρι
σταγόνες σοκολάτας
μερέντα.
1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
2 αυγά
2 βανίλιες
3 φλιτζάνια αλεύρι
σταγόνες σοκολάτας
μερέντα.
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να ασπρίσουνε,ρίχνουμε τα αυγά,το μπέικιν,τις βανίλιες και στο τέλος το αλεύρι και τις σταγόνες σοκολάτας ανακατεύουμε με ένα κουτάλι απαλά.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να ασπρίσουνε,ρίχνουμε τα αυγά,το μπέικιν,τις βανίλιες και στο τέλος το αλεύρι και τις σταγόνες σοκολάτας ανακατεύουμε με ένα κουτάλι απαλά.
Παίρνουμε μια κουταλιά την ανοίγουμε
στην παλάμη μας και βάζουμε μέσα μερεντα το κλείνουμε απαλά και το
βάζουμε σε ταψί.Τα ψήνουμε για 10-12 λεπτά στους 180 βαθμούς
Κελσίου.Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο τα βάζουμε σε μια σχάρα να
κρυώσουνε.