Ένα αφράτο μπράουνι μαζί με μια εύκολη κρέμα τσίζκεικ κάνουν το απόλυτο Τσίζκεικ με βάση Μπράουνις!
Υλικά:
* 1 φλιτζάνι βούτυρο
* 1 1/2 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας
* ½ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
* 2 αυγά
* 1 φλιτζάνι για κάθε χρήση αλεύρι
* ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
* ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
* 454 γρ τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
* 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
* 1 βανίλια
* 3/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
* 1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. και βάζουμε λαδόκολλα σε στρογγυλή αποσπώμενη φόρμα.
Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα μαζί σε χαμηλή φωτιά.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ανακατέυουμε καλά.
Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια, ανακατεύοντας συνεχώς.»
Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας, το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατέυουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, χτυπάμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη . Προσθέτουμε τη βανίλια.
Σε άλλο μπώλ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, σε μέτρια-υψηλή ταχύτητα έως ότου σταθεροποιηθεί.
Αναμειγνύουμε την κρέμα γάλακτος με το τυρι κρέμα, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατέυουμε και απλώνουμε πάνω απο τη βάση brownie.
Τοποθετούμε στο ψυγείο και αφήνουμε για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Από My Greekitchen
http://mygreekitchen.gr
Υλικά:
* 1 φλιτζάνι βούτυρο
* 1 1/2 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας
* ½ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
* 2 αυγά
* 1 φλιτζάνι για κάθε χρήση αλεύρι
* ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
* ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
* 454 γρ τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
* 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
* 1 βανίλια
* 3/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
* 1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. και βάζουμε λαδόκολλα σε στρογγυλή αποσπώμενη φόρμα.
Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα μαζί σε χαμηλή φωτιά.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ανακατέυουμε καλά.
Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια, ανακατεύοντας συνεχώς.»
Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας, το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατέυουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Αδειάζουμε το μείγμα στην φόρμα και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, χτυπάμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη . Προσθέτουμε τη βανίλια.
Σε άλλο μπώλ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, σε μέτρια-υψηλή ταχύτητα έως ότου σταθεροποιηθεί.
Αναμειγνύουμε την κρέμα γάλακτος με το τυρι κρέμα, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατέυουμε και απλώνουμε πάνω απο τη βάση brownie.
Τοποθετούμε στο ψυγείο και αφήνουμε για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Από My Greekitchen
http://mygreekitchen.gr