4 αυγά
1 κολοκυθάκι πολύ λεπτοκομένο
1 μικρή- ή μία μισή μελιτζάνα- αν είναι μεγάλη λεπτοκομένη
λίγο λάδι
Αλατοπίπερο
Τι κάνουμε
Σε τηγανάκι βαθύ βάζουμε το λάδι μαζί με τα λεπτοκομένα λαχανικά σε χαμηλή θερμοκρασία και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν εντελώς να τρώγονται.
Σε μπολ σπάμε τα αυγά προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο νερό περίπου 3 κουταλιές σούπας ή 3 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ ή φρέσκο.
Τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι και περιχύνουμε στο τηγάνι τα λαχανικά κουνώντας το να τα σκεπάσει καλά όλα.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αν σας αρέσει προσθέστε μαζί με τα λαχανικά και ψιλοκομμένες ροδέλες από κρεμμύδι.