Υλικά:
1 κεσεδάκι φρέσκες φράουλες
1 ερμόλ---Σαντιγί--
1 ζαχαρούχο
800γρ γιαούρτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις φράουλες , τις κόβουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν για τουλάχιστον 1 ώρα.
Αφού τις βγάλουμε από την κατάψυξη τις βάζουμε λίγες λίγες σε ένα μίξερ μαζί με δυο κουταλιές γιαούρτι και τις χτυπάμε.
Βάζουμε όλο το μείγμα σ ένα μπολ.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ερμολ και μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο.
Περνούμε το μείγμα φράουλα-γιαούρτι που έχουμε στο άλλο μπολ και το προσθέτουμε σιγά σιγά.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο γιαούρτι που έχει μείνει και χτυπάμε όλα μαζί.
Τέλος το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ