Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Κέικ αρωματικό πορτοκάλι και τρούφα !!!



Υλικά
4 αυγά
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι ζάχαρη
500γρ φαρίνα
1 μεγάλο πορτοκάλι λιωμένο στο μούλτι ( με την φλούδα)
Τρούφα σοκολάτας 1 φακελάκι
3 βανίλιες

Πλένουμε και κόβουμε σε κομματάκια το πορτοκάλι και το αλέθομαι να γίνει πουρές.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το λάδι, τη ζάχαρη ,το χυμό, τις βανίλιες και τα αυγά.
Μετά ρίχνουμε τον πουρέ πορτοκαλιού και το αλεύρι , ανακατεύουμε με την μαριζ σιγά σιγά.
Στο τέλος προσθέτουμε και την τρούφα.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° αντιστάσεις για 1 ώρα.
Μόλις γίνει και το ξεφορμάρομαι το περιχύνουμε με λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος η το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.


Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ