Γλυκό ψυγείου με Μερέντα και καραμελωμένο ζαχαρούχο....Προσοχή ..τρώγετε από το πυρέξ !!!
2 φάκελα βανίλια κρεμα Γιώτης αυτή που βράζετε
γάλα όσο γράφει η συσκευασία
Ζάχαρη λιγότερη
1 καραμελωμενο ζαχαρουχο
4 κσ Μερέντα
1 ,5 πακέτο μπισκότα πτι Μπερ
Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες βάζουμε λιγότερη ζάχαρη από ότι συνηθίζουμε σε πυρέξ απλώνουμε σε όλο τον πάτο την Μερέντα
Βάζουμε μια σειρά μπισκότα
Λίγη κρέμα
Μπισκότα
Απλώνουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο πάνω στα μπισκότα κρατάμε μια κουταλιά για ντεκόρ
Πάλι κρέμα και στο τέλος πάλι μπισκότα
Παγώνουμε στο ψυγείο και στολίζουμε με Μερέντα και λίγο ζαχαρουχο
Τα μπισκότα δεν τα βρέχουμε μαλακώνουν μόνα τους από την κρέμα
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Βικη ΑναματερουΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!