Μελιτζάνα βεντάλια !!! ....
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβω τις μελιτζάνες σε λωρίδες σχεδόν μέχρι πάνω ( μέχρι το κοτσάνι) τα αλατίζω και τα αφήνω για μισή ώρα για να βγάλουν το πικρό υγρό .
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και με ένα πινέλο τα περνάω με ελαιόλαδο και βάζω σκελίδες σκόρδο τριμμένα στο τρίφτη και ψιλοκομμένα με το μαχαίρι .
Τα ψήνουμε ώσπου να μαλακώσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τα βγάζουμε και γεμίζουμε με κατσικίσιο τυρί( μπορείτε να βάλετε μοτσαρέλα εγώ δεν είχα ) ντομάτες σε ροδέλες ρίγανη μαϊντανό και λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
Γυρνάμε ξανά στο φούρνο σε ταψάκι και ψήνουμε ώσπου να πάρουν χρώμα !....
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Αννα ΚασσανδρειαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ