Γλυκάρα σπέσιαλ φραουλένια δροσιστική κ πολύ ελαφριά !!!
Γλυκάρα σπέσιαλ φραουλένια δροσιστική κ πολύ ελαφριά !!!
Για 26αρα φόρμα
250 γρ μπισκότα πτι μπερ περασμένα από το μουλτι ανακάτεψα με 100 γρ. βούτυρο έστρωσα πατώντας στη φόρμα κ έβαλα ψυγείο.
Ετοιμάζω ζελέ φράουλα όπως λέει το κουτί.
Στρώνω πάνω από τα μπισκότα φράουλες μικρές αν είναι μεγάλες τις κόβω στη μέση και ρίχνω από πάνω το ζελέ βάζω ψυγείο μέχρι να πήξει η αν βιάζομαι βάζω μισή ώρα στην κατάψυξη.
Σε μία κατσαρόλα ετοιμάζω την κρέμα με ένα λίτρο γάλα, 3 κουταλιές κορν φλαουρ,μια κούπα ζάχαρη, και ένα φάκελο άνθος αραβοσίτου βανίλια αυτή που βράζει.
Μόλις έχει πήξει το ζελέ κ έχει μισοκρυωσει η κρέμα την ρίχνω από πάνω βάζω ψυγείο για μία ώρα κ μετά στρώνω σαντιγί στολίζω με φράουλες!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !