Τα χιονισμένα αχλαδάκια !!! Υπέροχα εύκολα ποοοοολύ γευστικά αμυγδαλωτά !!!!
.
ΥΛΙΚΑ
1κιλό αμύγδαλα ψίχα
500 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική
3 βανίλιες
3 αυγά
2 κουτ σούπας βούτυρο αγαλαδινό ή Κερκύρας
1 κούπα ψιλό σιμιγδάλι
1 κουτ σούπας μέλι
1/2 φλιτζάνι του καφέ ανθόνερο
Ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα αμύγδαλα στο μιξεράκι κ τα βάζουμε σε μία λεκάνη .
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και αφού τα ζυμώσουμε όλα μαζί πλάθουμε .
Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί κ τα τοποθετούμε λίγο αραιά.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς κ μόλις δούμε ότι ροδίσει η μυτούλα τα βγάζουμε .
Μόλις κρυώσουν λίγο τα βουτάμε στο ανθόνερο και μετά τα ζαχαρώνουμε με την άχνη ...φανταστικά !!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ρούλα Κοντού !! ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!