Όποιος αγαπά το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με τα τραγανά φύλλα κρούστας, τότε το γαλακτομπούρεκο με την αφράτη, βελούδινη , αρωματική κρέμα του και με το σιροπιασμένο φύλλο κανταΐφι θα το λατρέψει. Είναι μοναδικό από πό τα καλύτερα που θα μπορούσες να γευτείς!!!
Συστατικά
Φύλλο καταίφι 500 γρ.
Βούτυρο αγελάδος λιωμενο 250 γρ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Γάλα φρέσκο 1 λίτρο
Ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ..
Σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ.
Σιμιγδάλι χονδρό 50 γρ.
Αβγά 4 τεμ.
Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
Βανίλιες 2 καψουλάκια
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
Ζάχαρη κρυσταλλική 700 γρ.
Νερό 400 ml
Μέλι καλής ποιότητας 2 κ.σουπας γεμάτες
Κανέλα 1 ξυλάκι
Φλούδα λεμονιού 1 τεμ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/Khhq0H3clDw