Το μυστικό υλικό που κάνει τα Τσουρέκια σούπερ αφράτα με ίνες(Χωρίς Μίξερ)
Το μυστικό υλικό που κάνει τα Τσουρέκια σούπερ αφράτα με ίνες(Χωρίς Μίξερ)-Επαγγελματική συνταγή!!
ΥΛΙΚΑ
🔪150 γρ Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7 % λιπαρά
🔪100 γρ αλεύρι για τσουρέκι
🔪50 γρ νωπή μαγιά
🔪1 κτσ ζάχαρη
-------------------------------------------------------
🔪900 γρ αλεύρι για τσουρέκι
🔪100 γρ Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7 % λιπαρά
🔪250 γρ Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ
🔪100 γρ Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ (λιωμένο)
🔪2 μέτρια αυγά
🔪Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
🔪2 γρ μαστίχα (4-5 δάκρυα)
🔪1/2 κτγ κάρδαμο(κακουλέ)
🔪1 κτγ μαχλέπι
🔪1/2 κτγ αλάτι
🔪270 γρ ζάχαρη
🔪1 κτγ μαγειρική σόδα
🔪2 βανιλίνες
🔪50 γρ ηλιέλαιο
----------------------------------------------------
🔪1 μέτριο αυγό
🔪Σουσάμι
-----------------------------------------------------
🔪25Χ30 εκ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/jYuKaELDvPM