Χωρίς Παγωτόμηχανή, Χωρίς Κρυσταλλακια, Αυθεντικό Παγωτό Παρφέ !!!
Παγωτό Παρφέ με Μαστίχα Χίου με 5 Μόνο Υλικά!!!
Χωρίς Παγωτόμηχανή, Χωρίς Κρυσταλλακια, Αυθεντικό Παγωτό Παρφέ με την υπέροχη Γεύση Μαστίχας Χίου ,με 5 μόνο Υλικά, σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε πραγματικό Παρφέ που το φτιάξατε μόνοι σας και κάνεις δεν θα το πιστεύει. Και έξτρα συνταγή για την πιο εκπληκτική Σος Φράουλας να το συνοδεύσετε!!!
Παγωτό Παρφέ με Μαστίχα Χίου
Για το Σιρόπι (Βράζουμε για 3 λεπτά από την στιγμή του βρασμού)
125 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
120 γρ νερό
Για το Παρφέ
5 κρόκοι Αυγών
3 Σταγόνες Μαστιχελαιο ή 4-5 δάκρυα Μαστίχας
τριμμένα με 20 γρ ζάχαρη
500 γρ Κρέμα γάλακτος 35 % χτυπημένη σε
παχύρευστη μορφή σαν γιαούρτι
Για την Σος Φράουλας
500 γρ Φράουλες
80 γρ Καστανή ζάχαρη
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/aO__acWNmRo