Χαλβάς σιμιγδαλένιος !!!
Φανταστικός ΧΑΛΒΑΣ για σήμερα!! Μου έγινε Σπυρωτός,Γευστικός απλά Εξαιρετικός!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ :
Βαζουμε σε μεγαλο βαθυ μεγαλο τηγανι 100 ml ελαιολαδο,100 ml σπορελαιο,1 σακουλακι χονδρο σιμιγδαλι,1 κ.γ.κανελα και στο πολυ χαμηλο ανακατευουμε διαρκως μεχρι να παρει χρωμα!
Το κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 100 γρ σταφιδες!
ΣΙΡΟΠΙ:
200 ml το ποτηρι μέτρησης:
Βραζουμε 2 μιση ποτηρια ζαχαρη με 3 μιση ποτηρια νερο 1 ξυλακι κανελας,2 φλούδες πορτοκαλιού για 2 λεπτα!
Στην συνεχεια ριχνουμε με την κουταλα λιγο λιγο σιροπι στο σιμιγδαλι!
Αφου το ριξουμε ολο ξαναβαζουμε στην εστια με κλειστο καπακι να βρασει ισα να πιει το σιροπι!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!