Παγωτό Αμαρένα Βελούδινο!!!
Παγωτό Αμαρένα Χειροποίητο Βελούδινο!!!!
Ενα υπέροχο Χειροποίητο Παγωτό με Σπιτική Αμαρένα, την Φτιάχνουμε μόνοι μας εύκολα και γρήγορα, την συνοδεύουμε με βελούδινο παγωτό, που δεν γίνεται πέτρα δεν κρυσταλλώνει και φυσικά είναι Πεντανόστιμο!!
Συγκλονιστικό Παγωτό Αμαρένα
Για την Αμαρένα
425 γρ ή 1 κονσέρβα Βύσσινα
160 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
25 γρ Κορν φλαουερ
200 γρ Νερό
20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
1 1/2 κουτ γλυκού Άρωμα Πικραμυγδαλο
Για το Παγωτό
1 Μορφατ κρύο απο το ψυγείο
1 Ζαχαρούχο γάλα κρύο από το ψυγείο
20 γρ Λικέρ Βύσσινο ή Κονιάκ
2 κουκούτσια Τριμμένη Μαστίχα Χίου με 10 γρ ζάχαρη
100 γρ Βανίλια Υποβρύχιο
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/VauZjm7WjP0