Λατρεύω το ρυζόγαλο και ειδικά αυτό που είναι το πιο γρήγορο που έχετε κάνει ποτέ!!
Υλικά
1000 ml φρέσκο γάλα
160 γρ. ζάχαρη
60 γρ. κορν φλαουρ
200 γρ. l ρύζι
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σε μεσαία φωτιά για 10 λεπτά.
Σε ένα άλλο κατσαρολάκι σε μεσαία φωτιά βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι το μιγμα μας να παρει βραση .
Μόλις περάσει ο χρόνος βρασμού του ρυζιού το σουρώνουμε και το αδειάζουμε στο κατσαρολάκι με το γάλα και ανακατεύουμε για μια τελευταία φορά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και μοιράζουμε σε μπολακια! Γαρνίρουμε με κανέλα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!