ΤΙ ΚΑΝΩ
Βάζω λίγο λαδάκι σε κατσαρολίτσα και έχω μαδήσει το κοτόπουλο χωρίς πέτσα κ το ρίχνω μέσα κ το σοτάρω για λίγα λεπτά .
Αμέσως μετά ρίχνω λίγη πάπρικα 1 πολύ ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη μια κουταλιά κοφτή πελτέ κ έναν κύβο -Αν δεν θέλετε κύβο μη βάλετε εγώ βάζω δίνει νοστιμιά-
Ανακατεύω καλά με ξύλινη κουτάλα κ ρίχνω 2 ποτήρια ζεστό νερό -η ποσότητα είναι ανάλογα τα άτομα -
Το αφήνω να βράσει για 5 λεπτά κ ρίχνω το κριθαράκι σε αυτήν την δοσολογία έβαλα ενα φλιτζάνι του τσαγιού.
Μαγειρεύω για 5 λεπτά το κλείνω κ το αφήνω σκεπασμένο επάνω στο μάτι .
Οταν το κλείσω κοιτάω να έχει ζουμάκι .
.
Το αφήνω 15 λεπτά σκεπασμένο κ είναι έτοιμο με πηχτή σαλτσούλα κ πολύ νόστιμο .
Σερβίρω με τυρί τριμμένο .
Σημ .
Καμιά φορά μαζί με το λάδι κ το κοτόπουλο βάζω κ μία πατημένη σκελίδα σκόρδο για νοστιμιά .
Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ