Υλικά:
4 αυγά,
300 γρ ζάχαρη,
2 βανίλιες,
μια πρέζα αλάτι,
160 ml λάδι ελαφρύ,
200 ml γάλα φρέσκο,
400 γρ αλεύρι κοσκινισμένο,
1 φακελάκι μπέικιν παουντερ,
6 μήλα καθαρισμένα σε κυβακια,
50 γρ βούτυρο λιωμένο,
2 κ.σ.ζαχαρη ,
λίγα αμύγδαλα φιλε
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη τις βανίλιες το αλάτι!
Ρίχνουμε το λάδι και το γάλα!
Τέλος σιγα_σιγα το αλεύρι με το μπέικιν!
Βάζουμε λαδόκολλα στο Τσερκι (26ν) ρίχνουμε το μείγμα!
Πάνω στο μείγμα βάζουμε τα μήλα πάνω στα μήλα ρίχνουμε το βούτυρο και την ζάχαρη και τα αμύγδαλα.
Ψήνουμε στους 180 β προθ αντιστ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!