Μερίδες: 6
Xρόνος: 30' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη
|
1 κουτάκι μικρό γάλα εβαπορέ [μπορείτε και με κρέμα γάλακτος ]
1 φλυτζάνι του τσαγιού ρεγκάτο τριμμένο
1 φλυτζάνι του τσαγιού ένταμ ,η άλλο μαλακό τυρί τριμμένο
Βράζουμε τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχει στο κουτί .νερό ,αλάτι ,βράσιμο καλό γιατί είναι σκληρά [να τα δοκιμάσετε και να τα σουρώσετε εκεί που σας ικανοποιεί το βράσιμο ].
Σουρώνουμε και ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα ,ρίχνουμε το γαλατάκι εβαπορέ όλο ,η την κρέμα γάλακτος ,προσθέτουμε και τα δύο ειδών τυριά ανακατεύουμε καλά .
Σερβίρουμε ζεστά παπαλίζοντας με λίγο τυρί τριμμένο .
Συνοδεύετε πολύ ωραία με την σαλάτα με ανθότυρο και προσούτο που θα την βρείτε εδώ στην σελίδα μας .
Είναι πολύ απλή συνταγή αλλά τόσο πολύ νόστιμη !!!!!
Σουρώνουμε και ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα ,ρίχνουμε το γαλατάκι εβαπορέ όλο ,η την κρέμα γάλακτος ,προσθέτουμε και τα δύο ειδών τυριά ανακατεύουμε καλά .
Σερβίρουμε ζεστά παπαλίζοντας με λίγο τυρί τριμμένο .
Συνοδεύετε πολύ ωραία με την σαλάτα με ανθότυρο και προσούτο που θα την βρείτε εδώ στην σελίδα μας .
Είναι πολύ απλή συνταγή αλλά τόσο πολύ νόστιμη !!!!!