ΥΛΙΚΑ
Πίτα απλή έτοιμη για σουβλάκια
λίγο βούτυρο βιτάμ
τυρί του τόστ σε φέτες Γκούντα που λιώνει ωραία,η ότι άλλο μας αρέσει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στην επιφάνεια τις πίτας βούτυρο σε μικρή ποσότητα .
Όπως είναι ανοιχτή τοποθετούμε και 2 φέτες από το τυρί κι αν έχουμε προσθέτουμε και γαλοπούλα ,η ζαμπόν '
Διπλώνουμε την πίτα στην μέση και βουτυρώνουμε ελάχιστα πάνω και κάτω μεριά.
Την ψήνουμε στην τοστιέρα να ροδίσει καλά και την σερβίρουμε.
Τρώγετε ζεστή ,γίνετε πολύ τραγανή και το τυρί λιωμένο είναι φανταστικό !!!