500 γραμ γαρίδες μεγάλες
1και 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι γλυκού κοφτό πάπρικα
αλάτι -πιπέρι
1 κουτάκι μικρού μεγέθους μπύρα
Εκτέλεση
Αν οι γαρίδες είναι κατεψυγμένες τις ξεπαγώνουμε πρώτα .
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι και το κέλυφος και αφήνουμε μόνο την ουρίτσα
Σε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι ,την πάπρικα.το αλάτι,το πιπέρι και ανακατεύουμε ,προσθέτουμε και το ένα κουτάκι σχεδόν μπύρα προσέχοντας να γίνει ένας παχύρευστος χυλός ,Βουτάμε τις γαρίδες κρατώντας τες από την ουρά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι .