Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μπράουνις σοκολάτας πανεύκολο όμορφο γλυκό !!

Υλικά
125γρ κουβερτούρα
5 κουτ.σούπας μαργαρίνη
¾ κούπα ζάχαρη
2 αβγά
½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια
½ κούπα καρύδια χοντροκομμένα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα να λιώσουν.

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να ασπρίσουν.

Σταδιακά προσθέτουμε και το αλεύρι, τη βανίλια και σιγά σιγά τη σοκολάτα μέχρι να γίνουν ένα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 25 λεπτά.

Συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια ή καϊμάκι και σιρόπι σοκολάτα.