Υλικά
1 και 1/2 κούπα τυρί κίτρινο
2 κουταλιές σούπας δυόσμο
1 κοτ.σούπσς άνηθο
2 αυγά χτυπημένα
Πιπέρι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο πάρει να ζυμώνονται
Αλεύρι για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά ,τυρί,δυόσμο,άνηθο,αυγά,πιπέρι, ανακατεύουμε προσθέτοντας αλεύρι που φουσκώνει τόσο όσο να πλάθονται μπαλάκια.
Τα πανάρομαι με αλεύρικαι τηγανίζουμε να τα δούμε να χρυσαφίσουν.
Τα τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.Τρώγονται ζεστά.
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
1 και 1/2 κούπα τυρί κίτρινο
2 κουταλιές σούπας δυόσμο
1 κοτ.σούπσς άνηθο
2 αυγά χτυπημένα
Πιπέρι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο πάρει να ζυμώνονται
Αλεύρι για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά ,τυρί,δυόσμο,άνηθο,αυγά,πιπέρι, ανακατεύουμε προσθέτοντας αλεύρι που φουσκώνει τόσο όσο να πλάθονται μπαλάκια.
Τα πανάρομαι με αλεύρικαι τηγανίζουμε να τα δούμε να χρυσαφίσουν.
Τα τοποθετούμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.Τρώγονται ζεστά.
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ