1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
3 κουταλιές τις σούπας κακάο
1 κούπα μαργαρίνη βούτυρο μαλακό
3 κουταλιές τις σούπας ζάχαρη άχνη
1 κούπα καρύδια χονδροκομμένα
1 κούπα κρέμα γάλακτος
2 φάκελα κουβερτούρα Γιώτης
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και ρίχνετε μέσα το περιεχόμενο των 2 φακέλων νιφάδες κουβερτούρας.
Ανακατεύετε καλά να λιώσει η σοκολάτα και την αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με το κακάο και την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει το μίγμα αφράτο.
Σε ένα μπολ σπάζετε τα μπισκότα και τ ανακατεύετε με τα καρύδια .
Ενώνετε το μίγμα σοκολάτας με το μίγμα βουτύρου και το προσθέτετε στα μπισκότα .Ανακατεύετε πολύ καλά και βάζετε το μίγμα σε λαδωμένη φόρμα .
Βάζετε την φόρμα στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες
Υλικά για επικάλυψη
1κουτί μικρό κρέμα γάλακτος (35% λιπαρα και άνω)
2 μαύρεςσοκολάτες
1 λευκή σοκολάτα
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια
Βάζουμε τη κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι και αφήνουμε να βράσει.
Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα στη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε με σπάτουλα έως ώτου λιώσουν όλα τα κομμάτια σοκολάτας.
Αφήνουμε να παγώσει εκτός ψυγείου και επικαλύπτουμε την τούρτα μας.