Υλικά οι ποσότηες είναι κατά βούλησην
πληγούρι
1κύβο μοσχάρι
μαιντανό
φρέκα κρεμμυδάκια
πιπεριά φλωρίνης
τουρσί αγγουράκι
κάπαρη
Μπαντζάρι το γουλί
ντοματίνια
αγγουράκι δροσερό
ροδέλες ελιάς
καλαμπόκι
Λάδι
Πάπρικα γλυκιά
αλατοπίπερο
Κρέμα βαλσάμικη λευκή με πορτοκάλι και λεμόνι
Εκτέλεση
πλένουμε το πληγούρι και το ρίχνουμε σε ζεστό νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει τον κύβο.
Το αφήνουμε να φουσκώσει σε ένα μπολ.
Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά φλωρίνης, το τουρσί αγγουράκι, την κάπαρη, το μπαντζάρι, τα ντοματίνια, το δροσερό αγγουράκι, το καλαμπόκι,και τις ροδέλες ελιάς.
Σουρώνουμε καλά το πληγούρι το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,πάπρικαλάδι,και κρέμα βαλσάμικη λευκή με πορτοκάλι και λεμόνι.
Την στήνουμε σε πιατέλα και την διακοσμούμε με ροδέλες αυγών.Δροσερή και πολύ νόστιμη !!
Συνταγή από Georgia Kiriakakiοι κουζινίστας
πληγούρι
1κύβο μοσχάρι
μαιντανό
φρέκα κρεμμυδάκια
πιπεριά φλωρίνης
τουρσί αγγουράκι
κάπαρη
Μπαντζάρι το γουλί
ντοματίνια
αγγουράκι δροσερό
ροδέλες ελιάς
καλαμπόκι
Λάδι
Πάπρικα γλυκιά
αλατοπίπερο
Κρέμα βαλσάμικη λευκή με πορτοκάλι και λεμόνι
Εκτέλεση
πλένουμε το πληγούρι και το ρίχνουμε σε ζεστό νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει τον κύβο.
Το αφήνουμε να φουσκώσει σε ένα μπολ.
Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά φλωρίνης, το τουρσί αγγουράκι, την κάπαρη, το μπαντζάρι, τα ντοματίνια, το δροσερό αγγουράκι, το καλαμπόκι,και τις ροδέλες ελιάς.
Σουρώνουμε καλά το πληγούρι το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,πάπρικαλάδι,και κρέμα βαλσάμικη λευκή με πορτοκάλι και λεμόνι.
Την στήνουμε σε πιατέλα και την διακοσμούμε με ροδέλες αυγών.Δροσερή και πολύ νόστιμη !!
Συνταγή από Georgia Kiriakakiοι κουζινίστας