Συστατικά
1 λίτρο γάλα
3 αυγά
Αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας
7 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 βανίλια
Μέθοδος παρασκευής
Βράστε 800 ml. το γάλα.ξεχωρίστε κρόκους αυγών μόνο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους αυγών, 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, τη βανίλια και το αλεύρι. 200 ml. γάλα και ανακατεύουμε καλά.με σύρμα ή μίξερ ανακατέψτε το αυγό με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη μέχρι να γίνει μια σύνθεση bulgărasii αφρος η οποία στέκετε στο κουτάλι .και την ρίχνουμε σταδιακά
στο βραστό γάλα. περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. μέχρι το υλικό μέσα να βράζει
Με κουτάλα. ρίχνουμε και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω. αφήνουμε να πάρει βράση και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει κρεμώδες. Αυτή η κρέμα λέγετε bulgărasii αφρό. Παρακαλώ σημειώστε! πριν κόψετε κρέμα. αφήνεται να ψυχθεί. Καλή όρεξη.
1 λίτρο γάλα
3 αυγά
Αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας
7 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 βανίλια
Μέθοδος παρασκευής
Βράστε 800 ml. το γάλα.ξεχωρίστε κρόκους αυγών μόνο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους αυγών, 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, τη βανίλια και το αλεύρι. 200 ml. γάλα και ανακατεύουμε καλά.με σύρμα ή μίξερ ανακατέψτε το αυγό με μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη μέχρι να γίνει μια σύνθεση bulgărasii αφρος η οποία στέκετε στο κουτάλι .και την ρίχνουμε σταδιακά
στο βραστό γάλα. περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. μέχρι το υλικό μέσα να βράζει
Με κουτάλα. ρίχνουμε και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω. αφήνουμε να πάρει βράση και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει κρεμώδες. Αυτή η κρέμα λέγετε bulgărasii αφρό. Παρακαλώ σημειώστε! πριν κόψετε κρέμα. αφήνεται να ψυχθεί. Καλή όρεξη.