Υλικά
2 κούπες τσαγιού γιαούρτι ή 2 κεσεδάκια
1 κ.σούπας σόδα
500 γρ.αλεύρι
2 κ.σούπας ζάχαρη
200 γρ. φέτα
2 αβγά
αλάτι
Αν σας μπερδεύουν οι κούπες μετρήστε τα υλικά με το κεσεδάκι γιαουρτιού .
Αν θέλετε αρκετά κάντε διπλή την δόση .
Eκτέλεση
Ανακατεύομαι το γιαούρτι με την σόδα και το βάζουμε στο μπολ με το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά
Ανακατεύομαι για να γίνει πολύ μαλακό ζυμάρι να απλώνει όχι να τρέχει
.
Παίρνουμε ένα κουτάλι σούπας , το βουτάμε σε
λάδι να μη κολλάει και παίρνομε από το ζύμη και απλώνουμε πάνω σε λαδόκολλα
.
Ψήνουμε στους 180 /190 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο