Υλικά
500γρ μανιτάρια πλευρώτους
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
4 κουτ.σούπας. λάδι
ξίδι μπαλσάμικο
δενδρολίβανο ή 'οτι άλλο μυρωδικό
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα χοντρά κοτσάνια από τα μανιτάρια.
Σκουπίζουμε με ένα υγρό πανί και τα ξεχωρίζουμε σε φύλλα.
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα με το λάδι, σκόρδο, ξύδι, τα ανακατεύουμε και απλώνουμε με την βοήθεια ενός πινέλου το μείγμα στα πλευρότους.
Τα αφήνουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε στο ψυγείο να μαριναριστούν.
Στη συνέχεια ψήνουμε τα πλευρώτους στο γκριλ αρχικά από την πλευρά που είναι πιο ανάγλυφη και στη συνέχεια τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά τους. Ρίχνουμε αλάτι και προσθέτουμε λίγο πιπέρι κατά την διάρκεια του ψησίματος για έξτρα νοστιμιά.Καλη όρεξη !!