Υλικά:
*2 συσκευασίες κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
*12 μπισκότα σαβαγιάρ
*2 κούπες κεράσια , καθαρισμένα από κουκούτσια
*1 διπλό πακέτο ζελέ κεράσι
Εκτέλεση:
Αρχικά ετοιμάζουμε το ζελέ , σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε την κρέμα.
Σε μεγάλο ορθογώνιο δοχείο βάζουμε μια στρώση μπισκότα σαβαγιάρ.
Ετοιμάζουμε την κρέμα βανίλια, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και ρίχνουμε μέσα τα μισά κεράσια.
Ανακατέυουμε ελαφρά και απλώνουμε την κρέμα πάνω στη στρώση των σαβαγιάρ .
( απλώνουμε την κρέμα προσεκτικά , προσέχοντας μην αφήσουμε κενά στα τοιχώματα του δοχείου. Αυτό το κάνουμε για να μη περάσει το ζελέ από κάτω ).
Βγάζουμε το ζελέ από το ψυγείο και πολύ προσεκτικά το ρίχνουμε πάνω από την κρέμα.
Τοποθετούμε από πάνω προσεκτικά τα υπόλοιπα κεράσια ( θα πέσουν μέσα στο υγρό ζελέ )
Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο τουλάχιστον 5 με 6 ώρες πριν σερβίρουμε .
Aπό My Greekitchen
: http://mygreekitchen.gr