The Best Tiramisu!!!
Υλικά:
* 500 γρ τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 200 γρ. κρέμα γάλακτος
* 2 συσκευασίες μπισκότα σαβαγιάρ
* 1 ½ με 2 κούπες καφέ φίλτρου
* 1 κουτ.σούπας κονιάκ
* Κακάο σε σκόνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το συμπυκνωμένο γάλα και το τυρί κρέμα Philadelphia και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τον καφέ και το κονιάκ.
Βουτάμε τα μπισκότα σαβαγιάρ στο μείγμα καφέ και τα βάζουμε στη σειρά σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω απο τα σαβαγιάρ , παςπαλίζουμε κακάο, και στρώνουμε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ απο πάνω.
Απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα ομοιόμορφα και πασπαλίζουμε με κακάο, σκεπάζουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον 3 με 4 ώρες πριν σερβίρουμε.
Από My Greekitchen ----
http://mygreekitchen.gr
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά:
* 500 γρ τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
* 200 γρ. κρέμα γάλακτος
* 2 συσκευασίες μπισκότα σαβαγιάρ
* 1 ½ με 2 κούπες καφέ φίλτρου
* 1 κουτ.σούπας κονιάκ
* Κακάο σε σκόνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το συμπυκνωμένο γάλα και το τυρί κρέμα Philadelphia και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τον καφέ και το κονιάκ.
Βουτάμε τα μπισκότα σαβαγιάρ στο μείγμα καφέ και τα βάζουμε στη σειρά σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω απο τα σαβαγιάρ , παςπαλίζουμε κακάο, και στρώνουμε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ απο πάνω.
Απλώνουμε και την υπόλοιπη κρέμα ομοιόμορφα και πασπαλίζουμε με κακάο, σκεπάζουμε και τοποθετούμε στο ψυγείο.
Αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον 3 με 4 ώρες πριν σερβίρουμε.
Από My Greekitchen ----
http://mygreekitchen.gr
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ