Υλικά για 2 τεμάχια
2 φέτες ψωμί του τοστ με κόρα
2 αυγά
2 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν
2 φέτες τυρί για τοστ
αλατάκι -πιπεράκι
Κόβουμε το ψωμί με μυτερό μαχαιράκι όπως το βλέπετε προσεκτικά και κρατάμε το μεσα που αφαιρέσαμε.
Βάζουμε ΜΟΝΟ 1 κουταλιά σούπας λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί -τοποθετούμε μέσα τις φέτες του τοστ με την κόρα και τηγανίζουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά με προσοχή μην μας σπάσουν.
Στην συνέχεια σπάμε στην μέση κάθε φέτας από 1 αυγό και σιγοτηγανίζουμε να ψηθεί -το σωστό είναι να πήξει εντελώς και αλατοπιπερώνουμε.
Μόλις δούμε οτι τα αυγά μας ψηθήκανε σχεδόν σκεπάζουμε με το τυρί του τοστ χώνοντας τις άκρες όσο μπορούμε μέσα στην κόρα γύρω γύρω.
Από πάνω σκεπάζουμε με ζαμπόν ή γαλοπούλα κάνοντας ότι και με το τυρί -γύρω γύρω όσο μπορούμε μέσα .
Σκεπάζουμε με το κομμένο ψωμάκι που αφαιρέσαμε το πατάμε με μία σπάτουλα και με προσοχή πάλι με την βοήθεια σπάτουλας το γυρνάμε και από την άλλη πλευρά .
Το βάζουμε σε πιάτο και ..κόβοντας να το φάμε τρέχει το λιωμένο τυράκι -είναι σκέτη απόλαυση δοκιμάστε το !!!