ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ...❤️🔥
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
500 γρ πατάτες βρασμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού τυρί κεφαλογραβιερα
3 κρεμμύδια μεγάλα τσιγαρισμένα με λίγο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
2 αυγά
1 φέτα ψωμί στεγνή
1 κουταλιά σούπας σπασμένο κολιανδρο
3 κουταλιές σούπας μαϊντανό
Αλάτι πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο
Αλεύρι για το αλεύρωμα αραβοσιτελαιο για το τηγάνισμα.
.
Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε πρώτα τα κρεμμύδια με λίγο βούτυρο και αφήστε να κρυώσουν... βράστε τις πατάτες και λιώστε ...Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.. αφήστε στο ψυγείο για μισή ώρα, κάντε μπαλάκια αλευρώστε και τηγανίστε σε βαθύ σκεύος και σε μπόλικο αραβοσιτελαιο..Συνοδέψτε με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ