·
ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΗ,ΑΦΡΑΤΗ,ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
6 αυγα,
130 γρ αλευρι φαριναπ,
30 γρ κακαο,
20 γρ κορν φλαουρ,
170 γρ ζαχαρη,
1 βανιλια!!!
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να στεκεται το μείγμα!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα τα υπολοιπα υλικα σε δοσεις και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι η πυρεξ!
Ριχνουμε το μείγμα απαλα το ισιωνουμε και ψηνουμε στους 200 β προθρ.για 10 λεπτα και στην συνεχεια κατεβαζουμε την θερμοκρασια στους 180 β και ψηνουμε αλλα 25 λεπτα!
Ελενχουμε με ξυλακι!
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και στην συνεχεια το κόβουμε σε 3 πατους
ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΊ:
Χτυπαμε 500 γρ κρεμα γαλακτος φυτικη πληρες με 4 κ.σ.αχνη ζαχαρη!
(Εάν θέλουμε μέσα στην σαντιγί ρίχνουμε λιωμένη λευκή σοκολάτα όπως εγώ εδώ)!!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βαζουμε τον ενα πατο στο ταψι η πυρεξ!
Σιροπιαζουμε με κουταλι σιροπι βυσσινου!
Βαζουμε σαντιγί και πανω στην σαντιγί γλυκο ψιλοκομμενο βυσσινο!
Ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα γλυκο βυσσινο!
Κσι τελος παντεσπανι, σιροπιασμα,σαντιγυ και για διακοσμηση τριμμενη σοκολατα !
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!