Σήμερα για το καφεδάκι μας έφτιαξα αφράτο Ραβανί καρύδα !!!
Υλικά για το ραβανί:
- 250γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 450γρ. ζάχαρη
- 6 αυγά μεσαία
- 200ml γάλα χλιαρό
- 500γρ. φαρίνα κόκκινη
- 150γρ. ινδική καρύδα
- 3 βανιλίνες
Υλικά για το σιρόπι:
- 800ml νερό
- 650γρ. ζάχαρη
- φλούδα ενός λεμονιού
- 2κ.σ. χυμό λεμονιού
(Σιροπιάζουμε το γλυκό μας καυτό με κρύο σιρόπι ή και αντίστροφα, κρύο γλυκό με καυτό σιρόπι)
Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/dbBNCXd9dUY