Γλυκάκι ονειρικό !!!
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα πακέτο σαβαγιάρ τα βουτάω σε χυμό πορτοκαλιού κ μανταρινιού τα στρώνω σε 26αρα φόρμα.
Κάνω μια κρέμα πατισερι με μισό λίτρο γάλα,4 κουταλιές ζάχαρη,4 κουταλιές κορν φλάουρ, κρόκους 2 αυγών ,μια βανιλετα,κ μια κουταλιά βούτυρο ανακατεύω μέχρι να πήξει.
Συγχρόνως σε ένα κατσαρολάκι έχω βάλει 500 γρ χυμό πορτοκάλι κ μανταρίνι πιο πολλά πορτοκάλια 4 κουταλιές ζάχαρη 4 κουταλιές κορν φλάουρ κ λίγο λικέρ ανακατεύω μέχρι να πήξει.
Ρίχνω πάνω στα σαβαγιάρ μια κουταλιά κρέμα μια κουταλιά από την κρέμα πορτοκαλιού εναλλάξ.
Το βάζω ψυγείο 2-3 ώρες και μετά έχω χτυπήσει ένα σακουλάκι γκαρνι κ το στρώνω από πάνω.
Ρίχνω κ ξύσμα πορτοκαλιού κ λίγη κουβερτουρα !!!
Ελαφρύ γλυκάκι κ πεντανόστιμο!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !!!