Τυροπιτάκια κουρου με γιαούρτι λάδι λίγο βιταμ !!!
Αυτά τα τυροπιτάκια κουρού με γιαούρτι λάδι λίγο βιταμ τα έχω λατρέψει η γεύση τους δεν περιγράφεται.. Διατηρούνται αφράτα και μαλακά και μετά από 2 μέρες !!!
Υλικά: για το ζυμάρι
280 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
280 γραμμάρια ηλιέλαιο,
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ,
1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου όχι λιωμένη,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
550 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για το Αλειμμα
1 Αυγό χτυπημένο με λίγο νερό Σουσάμι.
Για την Γέμιση
350 γραμμάρια φέτα 2 αυγά δυο κουταλιές της σούπας γιαούρτι πιπέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Εκτέλεση φωτό από κ. Geri Dako Συνταγή από κ. Sunday Lous ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ!!