Υλικά:
1 πακέτο μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου,
500 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες παγωμένη,
1 ζαχαρουχο γάλα,
1 βανίλια,
200 γρ φράουλες πολτοποιημένες στο μουλτι με 1 κ.σ.ζαχαρη,
200 γρ κουβερτουρα,
150 γρ κρέμα γάλακτος,
1 κ.σ.βιταμ!
Εκτέλεση:
Βάζουμε πρώτα στην φόρμα μπισκότα κάτω και πλάγια!
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το ζαχαρουχο και την βανίλια! Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το πολτό φράουλας και ανακατεύουμε απαλά με μαριζ!
Ρίχνουμε το μισό μείγμα στην φόρμα Βάζουμε μια σειρά φράουλες στην μέση του μείγματος!
Και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα!
Κλείνουμε με μπισκότα!
Βάζουμε διάφανη μεμβράνη και το κλείνουμε καλά και το τοποθετούμε κατάψυξη για όλη την νύχτα! Την επόμενη κάνουμε το ΓΛΑΣΣΟ βγάζουμε από την κατάψυξη το παγωμένο παγωτό το αναποδογυρίζουμε σε μια σχάρα και ρίχνουμε πάνω το ΓΛΑΣΣΟ!
Αφήνουμε λίγο και στην συνέχεια πάλι πίσω κατάψυξη!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!