Σπέσιαλ Σοκολατόπιτα με μπόλικο Σιρόπι!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
6 αυγα,
6 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
6 κουταλιες της σουπας σπορελαιο,
3 κουταλιες της σουπας κονιάκ
6 κουταλιες της σουπας γαλα φρεσκο,
6 κουταλιες της σουπας αλευρι φαριναπ,
6 κουταλιες της σουπας κακαο,
1 μπέικιν παουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη για 5 λεπτα!
Ριχνουμε το σπορελαιο-κονιακ -γαλα χτυπαμε 1 λεπτο!
Τελος ριχνουμε το αλευρι -κακαο,μπέικιν κοσκινισμενα χτυπαμε 2 λεπτα!
Καλύτερα θά είναι να ανακατευτούν με μαριζ αλευρι-κακαο_ μπέικιν.
Τοποθετουμε το μείγμα σε ταψι 28χ20 και ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 12 λεπτα!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζάχαρη για 3 λεπτα!
Σιροπιαζουμε και τα δυο καυτα .
ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε στην κατσαρολιτσα στην εστια 500 γρ κρεμα γαλακτος πληρες με 300 γρ κουβερτουρα ανακατευουμε να γινει λεια στο χαμηλο!
Οταν την κατεβαζουμε ρίχνουμε 2 κ σ βιταμ ανακατεύουμε και την αφηνουμε 10 λεπτα θερμοκρασια δωματιου ανακατευοντας!
Την τρυπαμε την σοκολατοπιτα με οδοντογλυφιδα και ριχνουμε πανω το ΓΛΑΣΣΟ!!
Αφηνουμε τουλαχιστον 3 ωρες και μετα την κοβουμε!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!