Υλικα
1 αυγο,
1/2 κουπα γαλα,
1κεσεδακι γιαουρτι,
1φακ μπεικιν,
2κ του γλυκου αλατι,
3 κουπες αλευρι για ολες της χρησεις.
Τι κάνουμε
Χτυπαμε λιγο το αυγο ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι,ανοιγουμε ενα φυλλο οχι πολυ ψιλο λοιωνουμε με ενα πιρουνι την φετα,την βαζουμε πανω στο φυλλο και τοποθετουμε ενα αλλο φυλλο απο πανω,κοβουμε με κουπ η με μια κουπα και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι ειναι πεντανοστιμες, κρατανε μεχρι και τρεις μερες μαλακες...!!!
Αν θέλουμε γίνονται και στον φούρνο 200 βαθμούς προθερμασμένος σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα περασμένη ελαφρώς με λάδι.
Συνταγή
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ