ΕΎΚΟΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΓΕΥΣΤΙΚΉ!!!
ΆΠΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ 10 ΚΡΕΠΟΥΛΕΣ ΈΤΣΙ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ:
4 αυγά,
600 ml γάλα,
160 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ,
2 βανίλιες,
125 γραμμάρια ζάχαρη.
Ανακατεύουμε τα αυγά,μετά ρίχνουμε την ζάχαρη,στην συνέχεια λίγο λίγο το γάλα,και τέλος το αλεύρι σιγά σιγά,αλάτι και βανίλιες.
Βάζουμε τον χυλό στο ψυγείο για 2 ώρες και στην συνέχεια της τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι,η σε κρεπιέρα.
Της στήνουμε στο πιάτο ενδιάμεσα βάζοντας Μερέντα!
Πασπαλίζουμε μπισκότο τριμμένο μέσα,και πάνω και έχουμε μια.ωραιότατη τουρτίτσα!!!
Από Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ