Τέλεια πρασοκιμαδόπιτα !!!
ΠΡΑΣΟΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ!!!
ΖΥΜΆΡΙ
600 γρ.αλευρι ΜΆΝΝΑ
1 κ.γ.αλατι
ένα σφηνάκι ελαιόλαδο
ένα σφηνάκι ξύδι
νερό όσο πάρει
Ζυμωνουμε τα υλικά και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί 30 λεπτά ,.
Ξαναζυμωνουμε μέχρι να βγάλει η ζύμη φουσκάλες για να γίνει το φύλλο αέρινο .χωρίζω την ζύμη σε 10 μπαλάκια και ανοίγω φύλλα με νισεστε 5 φύλλα κάτω 5 πάνω ανάμεσα στα φύλλα βάζουμε ελαιόλαδο
Γέμιση
500 γρ.κιμας Μοσχαράκι
5 πράσα
1 κρεμμύδι
αλατοπίπερο
γραβιέρα
Σοταρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι ρίχνουμε τα πράσα χαμηλώνουμε την εστία και αφήνουμε να σιγοβρασει 20-30 λεπτά να μείνει με το λάδι του αφήνουμε την γέμιση να κρυώσει ψήσιμο 50-60 λεπτά στους 180.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Lena TotsikaΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ