Μπισκότα μαλακά με κακάο και ταχίνι! Νηστίσιμα!!!
Υλικά!!
200 γρ ζάχαρη καστανή
200 γρ ταχινι
200 ml χυμό πορτοκάλι
1 βανίλια
5 κ.σ κακάο
400 γρ περίπου αλέυρι που φουσκώνει μόνο του!!!
Εκτέλεση
Χτυπάω την ζάχαρη με τον χυμό και το ταχίνι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη προσθέτω την βανίλια το κακάο και το αλεύρι και ανακατέυω να ομογενοποιηθούν. Η ζύμη είναι μαλακιά! Βάζω στο ψυγείο μισή ωρίτσα και μετά με λαδωμένο χέρια φτιάχνω μπαλάκια και τα βάζω σε λαδοκολα.Ψηνω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 12-13 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας. Αφήνω λίγο να κρυώσουν και να σφίξουν !!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αλεξάνδρα Κυριάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ